We hebben ons destijds voorgenomen om op onze website iedere maand een berichtje te plaatsen over wat er op het kinderdagverblijf gebeurt. Af en toe is dat een nieuwtje, vaak een verhaal.

Heel eerlijk: in het begin dachten we echt ‘wat moeten we toch allemaal melden?!’

De praktijk leert dat het ons redelijk makkelijk af gaat. Iedere maand gebeurt hier zo veel. Neem de maand juli. We hadden feest: Vera en Brenda werkten allebei tien jaar bij De Helpende Handjes. Hiep hiep hoera. Dat hebben we natuurlijk samen met alle kinderen gevierd. En gezegd dat ze nog maar heel lang bij ons moeten blijven.

Het is ontzettend slecht weer geweest in deze maand. Met heftige regenval. Daar hebben we van genoten! Het stampen in de plassen, het spelen met de modder, het schuilen onder de paraplu. Gaaf toch?

En …

… het is ontzettend mooi weer geweest in deze maand. Met een stralende zon. Daar hebben we van genoten! Het luieren in het gras, het kietelen van de grassprietjes, het spelen in de zandbak, de dieren zien luilakken. Gaaf toch?

 

Drie weekjes vakantie

Als we dit schrijven is het nog 2 dagen tot aan de vakantie.

Dan gaan we drie weken dicht. Alle leidsters gaan tegelijk op vakantie. In plaats van 2 maanden schipperen met de roosters, hebben we rust. Dat is fijn voor het kinderdagverblijf. Dat is vooral ook fijn voor de kinderen.

Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn we gesloten.

Wij wensen iedereen een heel fijne vakantie toe! Geniet er lekker van.