We zijn al weer 2,5 week open met het kinderdagverblijf. Wat is de vakantie toch heerlijk. Al is het maar omdat het daarna extra leuk is om alle kinderen weer terug te zien. We hebben ze gemist, hoor.

Die zomervakantie is ook altijd een periode van afscheid nemen. Verschillende kinderen hebben er intussen hun eerste dagen op de basisschool opzitten. Hoop dat jullie het ook daar goed naar jullie zin hebben.

Tegelijkertijd hebben we ook weer veel nieuwe kinderen mogen verwelkomen na de vakantie. Supertof dat jullie voor ons kinderdagverblijf hebben gekozen.

Zo gaaf trouwens: we hebben pas sinds een half jaar een tweede groep, maar die zit nu al nagenoeg vol. Voor ons is dat de bevestiging dat we er goed aan hebben gedaan om uit te breiden. Ons gevoel was dat er in Erp behoefte zou zijn aan groene kinderopvang. Aan een plek waar kinderen de ruimte hebben om te ontmoeten, ontdekken en ondernemen. Dat we zoveel aanmeldingen hebben gekregen, onderstreept dat gevoel. Thx.

 

Jip, Janneke en Hanneke

Hebben jullie trouwens gezien dat er nog meer nieuwe gezichten rondlopen op het kinderdagverblijf?

Hanneke hebben jullie ongetwijfeld al eens gezien. De Erpse is sinds begin dit jaar onze vaste invalkracht geworden. Heel fijn, want ook Hanneke heeft verschillende jaren ervaring in de kinderopvang en is bovendien ontzettend creatief. Ze past dus perfect in het team.

Dan hebben we ook Jip en Janneke nog, onze twee nieuwe geitjes. Deze keer iets kleinere geiten dan de vorige. Die waren zo groot – en zo koppig – dat ze telkens uit de wei ontsnapten. Mooi, zo’n avontuurlijke inslag, maar ook lastig. En dus hebben we ze geruild tegen twee kleinere geiten: Jip en Janneke dus.

Tot zover de berichtgeving door uw razende reporter vanuit kinderdagverblijf De Helpende Handjes ;-) Volgende maand zijn we er weer. Met meer nieuws!