helpende_handjes_inrichten_nieuwe_kinderdagverblijfVoor het verstrijken van het jaar nog vlug even een berichtje. Een berichtje vanuit …. jawel: ons nieuwe kinderdagverblijf! Yeahhhh!!!!

Ooooohhhh  … en het is zó mooi geworden! We zijn echt supertrots op het resultaat. Het is helemaal geworden zoals we het ons hadden voorgesteld. Misschien zelfs wel mooier ;-)

Gelukkig hebben we de afgelopen maanden lekker door kunnen draaien met ons kinderdagverblijf en hebben we geen last gehad van de verbouwing. We hebben het prima naar de zin gehad in de noodunits. Zelfs het feit dat iedere maandagmorgen de wifi eruit lag, begon te wennen ;-)

In de dagen voor kerst zijn we alles over gaan huizen van de units naar de twee nieuwe groepen.

Een dikke duim voor het team. Echt super dat jullie in jullie vrije uurtjes hebben willen helpen, met raad en daad. Zonder jullie hulp hadden we het nooit geklaard!

En dan dus die eerste week.

Spannend voor de kinderen? Nee hoor. Die vonden het vanaf het eerste moment weer de normaalste zaak van de wereld. Hadden we daarvoor dan zoveel moeite gedaan ;-)

Donderdag hebben de kinderen zelfs nog mee geholpen met de laatste klusjes. Alle wanten, dassen en mutsen moesten nog worden gesorteerd. Makkie hoor!

En dus zijn we nu helemaal klaar.

Er zullen de komende weken best nog wel wat dingen zijn die toch net wat anders moeten staan, maar het werk zit er op. Tenminste: binnen. Nu is de tuin aan beurt. Maar dat laten we lekker aan Paul over ;-)

Alle ouders die al zijn komen kijken: bedankt voor jullie superleuke reacties. Fijn om te horen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.

Wij wensen jullie een ongelofelijk mooi 2017!