PuckieOnze nieuwste aanwinst is een 3-jarige shetlandpony. Puckie woont sinds zondag bij ons. En we zijn er toch blij mee!!!

Even over waar Puckie vandaan komt: het ‘minipaardje’ komt uit de buurt van de Drunense Duinen. Daar was ze – eerlijk waar – vaak op het terras van een koffiehuis te vinden. Niet als serveerster, maar als knuffelpony.

Kun je het je voorstellen: papa en mama die aan een kop koffie zitten en de kinderen die intussen met de pony spelen of er zelfs even een ritje op maken!

Ik zag Puckie op Marktplaats staan, las haar verhaal en las ook dat haar baasjes helaas afstand van haar moesten doen en was gelijk verkocht. Wat een scheetje. En hoe gaaf: een paardje dat er al helemaal aan gewend was geraakt dat het wordt geaaid, geknuffeld en vertroeteld.

Ik wist nog wel een heel mooi adresje voor Puckie: het Hurkske!

Ik heb direct contact gezocht met haar baasjes, hen uitgelegd waar Puckie terecht zou komen en hen ook op deze website gewezen.

Zo leuk! Ze waren meteen heel enthousiast. Dit was het adres waar ze op gehoopt hadden waar Puckie terecht zou komen. Zondag zijn we haar met de trailer gaan halen. Sindsdien woont ze bij ons!

En zeg nou zelf: daar word je toch helemaal blij van, van zo’n ‘grote’ kindervriend in de wei!

 

Puckie_met_kinderen