FacebookHet gaat snel hè ;-) Vorige week al officieel een nieuwe website, nu ook een eigen Facebook pagina.

En heel eerlijk: we hebben altijd een beetje afstand gehouden van internet. Wat op het kinderdagverblijf gebeurt, blijft op het kinderdagverblijf, was altijd ons standpunt. Ook uit oogpunt van privacy.

Tegelijkertijd willen we natuurlijk wel degelijk ook laten zien hoe leuk, leerzaam en avontuurlijk het bij ons op het kinderdagverblijf is. Hoe waardevol vooral ook voor de kinderen voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Wij zijn ons gaan beseffen dat ook wij als klein kinderdagverblijf daar een steentje aan bij kunnen dragen: aan het uitdragen van de waarde van kinderopvang.

Daarom een nieuwe site. En daarom ook een Facebook pagina. We zullen daar respectvol mee omgaan. Dat wil zeggen: geen foto’s waar kinderen prominent in beeld staan; en in ieder geval niet zonder toestemming van de ouders. Zoals we dat ook voor deze website hebben gedaan.

Belangrijkste doel, nogmaals, is om te laten zien waar wij als kinderdagverblijf voor staan en om ouders en belangstellenden op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in ons kinderdagverblijf en de kinderopvang in het algemeen.

Benieuwd? Like ons en blijf op de hoogte!

 

Tagged on: