Heb jij een SPW-diploma én regenlaarzen?

Dan zijn we bij kinderdagverblijf De Helpende Handjes op zoek naar jou. Wij zoeken een pedagogisch medewerk(st)er die ons gezellige team als oproepkracht komt versterken.

Wie ben jij?

Je hebt ooit op een kinderdagverblijf gewerkt, bent gestopt, maar wilt dat weer oppikken. Eén dag per week misschien. Soms twee. Dat zal elke week anders zijn. Altijd in goed overleg. Je hebt je SPW-diploma en staat pedagogisch sterk in je schoenen … Oh nee, in je laarzen.

Laarzen?
Ja. Want wij zijn een groen kinderdagverblijf. Binnen is hier altijd wel wat te beleven, maar buiten is het helemaal het einde. Met heel veel ruimte, veel groen en veel dieren. En als Mientje, ons zwijn, graag een modderbad wil nemen. Nou ja, dan maken we dat toch een. Dat kan inderdaad met sneakers aan. Maar geloof ons, wij kennen Mientje intussen (en de kinderen), laarzen zijn beter ;-)

En sowieso: hoe LEKKER is het om tijdens of na een regenbui zo hard mogelijk in de plassen te stampen! (Oh ja: zorg dat je altijd een tweede paar kleren meeneemt naar het werk!)

Zin om weer te gaan werken?
Wij werken bij Kinderdagverblijf De Helpende Handjes kindvolgend. We kijken naar wat kinderen zelf leuk vinden om te doen en naar wat ze zelf willen leren. Dat doen we binnen wisselende thema’s. Zo leren ze. Zo groeien ze. Maar wel helemaal op hun eigen manier.

Interesse?
Of heb je nog vragen over deze functie als oproepkracht? Stuur een mail met cv en korte motivatie naar Charlotte:
charlotte@dehelpendehandjes.nl